Daca nu sunteti multumit de achizitia de pe www.koson.ro, va rugam sa ne contactati in termen de 3 zile de la primirea coletului.
Primul pas este sa ne oferiti toate detaliile precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, codul de comanda, denumirea produsului si SKU, pachetul deschis da/nu, contul bancar pentru ramburs si alte detalii cu privire la problema Dvs.
Un e-mail de confirmare va fi expediat in termen de 3 zile lucratoare de la primire. Durata maxima de returnare a unui produs este de 14 zile calendaristice.

Produsele trebuie returnate in ambalaj original.
Acestea nu trebuie sa aiba urme de utilizare sau alte defecte cauzate de utilizare.
Ne rezervam dreptul de a accepta sau refuza returnarea numai dupa ce produsele au fost verificate si daca indeplinesc conditiile de mai sus.

Daca cererea de returnare este aprobata, plata va fi rambursata in termen maxim de 30 de zile calendaristice de la momentul aprobarii, folosind un transfer bancar si contul furnizat de catre client. Costurile de returnare vor fi achitate de catre client.

Elemente nereturnabile:

*articole cu pret redus / lichidari de stoc
*produse personalizate (Va rugam sa retineti ca atunci cand produsele sunt personalizate in conformitate cu instructiunile dvs., acestea nu pot fi returnate sau schimbate pentru alt produs)
*cardurile cadou nu sunt rambursabile; Toate produsele achizitionate cu un card cadou pot fi schimbate numai pentru alte produse cu pret similar.